Pensiunea Cotul Arieşului

 

Pensiunea  Cotul Ariesului este spațiul de cazare de pe Valea Arieșului, unde va puteti petrece un minunat concediu împreuna cu familia si prietenii dumneavoastra.  Aflată într-o zona turistică foarte primitoare, aceasta va propune momente de neuitat la o cafea de dimineata pe teresa, cu o splendida priveliste în fata, plimbari şi sport în aer liber, jocuri pentru copii pentru  care s-au amenajat spatii speciale,sa vizitati Tara Motilor si de ce nu o mancare ardeleneasca traditională  şi  sanatoasa.Aşadar oferă, servicii de înalta calitate, întregul proiect este o îmbinare reuşita de tradiţional cu modern şi confort.

Pensiunea Cotul Arieşului se gaseste la intrarea în comuna Vadul Moţilor dinspre Cîmpeni, pe partea stanga, la 100m cu acces din DN75.Aceasta pune la dispozitie 14 camere de cazare dintre care 12 cu 2 paturi iar celelalte 2 cu pat matrimonial.

Comuna Vadul Motilor este localizata in partea nord – vestica a judetului Alba, la poalele Muntelui Mare, in inima muntilor Apuseni si strabatuta de valea Ariesului, la o distanta de aprox. 90 km de Alba – Iulia pe DN 75 si la 10 km de capitala Tarii Motilor – Cîmpeni.


Localitate :
Vadul Moţiilor
Telefon:
0744 54 27 89 / 0258 77 11 77
Facebook:
https://www.facebook.com/cabanacotulariesului.ro/