RentCityCar Alba Iulia (Rent a car Alba Iulia) ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme la cele mai bune preturi.

Folositi filtrele de mai jos pentru a selecta autoturismul dorit din parcul de inchirieri masini Alba Iulia.Inchiriati masina dorita in Alba Iulia fara a mai plati taxe de anulare sau modificare.

Avem o gama larga de masini de inchiriat precum si servicii de rent a car Alba Iulia cu sofer aditional.Recomandam sa folositi filtrele de mai jos pentru pentru o selectie de masini de inchiriat din parcul de inchirieri auto Alba Iulia.Site-ul nostru RentacarAlba Iulia este optiunea cea mai buna daca sunteti in cautarea unor servicii ieftine si profesioniste de inchirieri auto Alba Iulia.Compania noastra Rent a car Alba Iulia este interesata ca toti clientii care inchiriaza masini de la noi sa fie pe deplin multumiti.Flota inchirieri masini Alba Iulia dispune de masini economice,clasa medie si clasa bussines.Nu avem taxe extra pentru preluarea/predarea masinii indiferent daca aceasta se face oriunde in Alba. Comparati tarifele noastre de inchiriere auto din Alba Iulia si veti vedea ca suntem cu pana la 30% mai ieftini decat concurentii nostri.Trebuie mentionat ca indiferent de masina pe care o veti inchiria, toate contractele noastre de rent a car Alba Iulia includ o asigurare menita sa va protejeze de diferite cheltuieli in cazul in care masina sufera daune.Serviciile noastre de inchirieri auto Alba Iulia le puteti folosi atat in oras cat si in imprejurimile acestuia daca vreti sa vizitati vreo localitate adiacenta acesteia.
Daca va aflati in Alba Iulia puteti sa vizitati Cetatea Alba Carolina.

Special pentru clienti am creat serviciul de rent a car Alba Iulia Non-Stop

De asemenea agentul nostru va poate recomanda o serie de pensiuni din zona orasului Alba Iulia.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari sau puteti contacta agentul nostru din zona Alba Iulia la nr. tel: (+40) 742 958 031